Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Penzion Juraj

Adres obiektu Liptovsky Trnovec 253, 03101 Liptovský Trnovec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Krzysztof Latos
Dodano: 2013-08-23
Pobyt od: 2013-09-09 do 2013-09-11
 
 
    

Jest tomoja baza wypadowa na Słowację od kilku lat. Bardzo dobre warunki mieszkaniowe, idealne położenie no i wspaniali własciciele.


 
 

Szymon i Monika
Dodano: 2012-09-19
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-11
 
 
    

Rewelacyjnie położony domek wśród pięknych gór, w którym byliśmy w sierpniu. Do jeziora nie całe 2km, gdzie można popływać, odpocząć i coś zjeść. W okolicy pełno atrakcji, które warto zobaczyć. Przemili właściciele, którzy pomogą w wybieraniu wypadów w góry, a także załatwią tanio przepyszny ser. Warto wejść na pobliski pagórek przy domu, ponieważ widać z niego niesamowity widok na całe jezioro - zwłaszcza przy zachodzie słońca. Piękna okolica, super domek i miła atmosfera. Wiem na 100%, że jeszcze tam wrócę. Pozdrawiam właścicieli.


 
 

Iwona i Stasiek z Kielc.
Dodano: 2012-08-26
Pobyt od: 2012-08-20 do 2012-08-25
 
 
 

WLaśnie wróciliśmy z mężęm z kilkudniowego wypoczynku na Słowacji,pojechaliśmy w ciemno bez rezerwacjii noclegów,fuksem nam sie udało znależć mijsce w tym pensonacie bo akurat 2 godz.wcześniej zwolnił się pokój.Nie ma żadnej przesady w poprzednich komantarzach,przemili wwłaściciele,bardzo pomocni przy doeadzaniu co zwiedazać i gdzie najlepiej wypocząć,dostaliśmy darmowe wejścia na plażę i wiele talonów zniżkowych na korzystanie z róznych atrakcji.W samym pensonacie jest czyściutko,do dyspozyzcji oprócz sypialni kuchnia całkowicie wyposażona i łazienka.Pensonat położony trochę na uboczu ale w górach to akurat jest atrakcją,te widoki i powietrze. polecam gorąco.


 
 

Piotr i Jowita
Dodano: 2012-07-29
Pobyt od: 2011-09-02 do 2011-09-04
 
 
    

Podaje swojego maila gdyby ktoś chciał o coś zapytać służę pomocą piteros80@poczta.onet.pl


 
 

Piotr i Jowita
Dodano: 2012-07-29
Pobyt od: 2011-09-02 do 2011-09-04
 
 
    

Witam miałem przyjemność gościć w tym pensjonacie wraz z narzeczoną we wrześniu ubiegłego roku. na Słowację pojechaliśmy w ciemna i na miejscu szukaliśmy noclegu. Szczęśliwym trafem znaleźliśmy to miejsce. mieszkaliśmy na parterze gdzie mieliśmy piękną sypialnie z kominkiem , doskonale wyposażona kuchnie, przedpokój i łazienkę z prysznicem a także dostęp do tarasu. Na pietrze znajduje się apartament dla 4 osób również z kuchnia i łazienką. Właściciele przemili i bardzo pomocni , radzili co odwiedzić i jak tam dojechać. Miejsce bardzo popularne wiec radze rezerwować wcześniej, mnie się w tym roku nie udało bo się zagapiłem i chyba znowu pojedziemy w ciemno.. Polecam wszystkim


 
Ania
Dodano: 2009-05-21
 

Witam wszystkich! Piszę dopiero teraz(byliśmy tu w lipcu 2008), ale warto podzielić się swoimi wrazeniami z pobytu w tym pensjonacie. Jest przede wszystkim czysto(byliśmy tu z dziećmi, w tym z 2-letnim maluchem),ładnie, miło i duuuuuużo by tu można pisać na TAK! Ciekawe miejsca do zwiedzania nawet przy gorszej pogodzie, a akurat my mieliśmy taką sobie, jak również wiele atrakcji do aktywnego spędzania czasu. Bardzo sympatyczni własciciele, których gorąco pozdrawiamy!!!!!!!!!!! Ania i Krzysiek z Olsztyna


 

Dodano: 2009-05-12
 

Późno piszę bo byliśmy z dziećmi na przełomie czerwca i lipca 2008,ale potwierdzam wszystkie komentarze,właściciele super mili czysto i pieknie spokój bo domek na uboczu a jednocześnie wszedzie blisko,od wejścia euro toche drożej ale i tak warto w tym roku zamierzamy znowu jechać jesli będa wolne miejsca i uda się wyrwać z pracy....szczerze polecam wszystkim w opiniach nie ma grama przesady:))))) żelazne i kaziki:))) CHEłM


 
Lelek
Dodano: 2009-04-17
 

Witam wszystkich serdecznie wiem ze może troszkę późno pisze bo na Słowacji byłam 2 lata temu ale właśnie zakwaterowanie miałam w tym pensjonacie. Pensjonat przepiękny, wyposażenie super, miła ciepła atmosfera, właściciele bardzo sympatyczni. Zdjęcia które zrobione odzwierciedlają całą rzeczywistość. Pokoje są identyczne jak przedstawiono na fotografiach. Akurat ja z chłopakiem wynajmowałam pokój 2 osobowy na dole ale gdybym jeszcze raz przyjechała na sł owacje(a mam taki zamiar) to na pewno nigdzie indziej nie będę szukać tylko od razu pojadę w to samo miejsce. I oczywiście pokoik ten sam. Bo jest prześliczny i taki przytulny aż miło w nim spędzać czas.


 
Agnieszka, Krzysztof, Bartek
Dodano: 2008-11-20
 

Witam wszystkich bardzo serdecznie!!! Słowacja to raj na ziemi:) Jeśli kochacie góry to jest to miejsce dla Was!!! Pensjonat-lepszego miejsca nie znajdziecie w okolicy, wszystko tak jak na zdjęciach naprawdę można odpocząć i nabrać sił! Wierzcie mi, wiem co pisze byliśmy w Juraju już trzy razy i nie zamierzamy zmieniać miejsca, już planujemy kolejny przyjazd:) Gospodarze to ludzie o wielkim sercu,szczerzy,otwarci na drugiego człowieka...Służą zawsze chętnie pomocą i poradą, zwłaszcza jeśli chodzi o górskie wyprawy, ale nie tylko...To miłośnicy gór, to ludzie, którzy potrafią cieszyć się pięknem, tego co nas otacza i chętnie o tym mówić... Ja wracam tu jak do domu:) My na pewno tu jeszcze nie raz wrócimy!!!!


 
ivona krzysiek sebastian radek z gdyni
Dodano: 2008-08-28
 

witam miejsce godne polecenia przeslicznie czysciutko gospodarze przemili miejsce przyjazne dzieciom wszedzie jest blisko 100% zadowolenia POLECAMY I NAPEWNO WRóCIMY


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie